dimarts, 11 d’octubre del 2011

TEATRE. FESTIVAL COS 2011 A REUS

El Festival COS omple de teatre Reus
Fins el 24 d'octubre actuaran una vintena de companyies.



El festival és una parada obligatòria per a companyies de renom internacional i una plataforma per les joves companyies de mim i teatre gestual catalanes i d’arreu del món.

El festival és des de fa catorze anys una parada obligatòria per a companyies de renom internacional i una plataforma per les joves companyies de mim i teatre gestual catalanes i d’arreu del món. Hi participaran ls companyies Parallel Exit (EUA), Spettatori (Suïssa), Cie. La Passionata Svironi (França/Israel), Moveo (Catalunya) o Clownic de Tricicle (Catalunya).


Per primera vegada la segona companyia del
Tricicle, que fins ara només interpretava els espectacles de la companyia titular formada per Paco Mir, Carles Sans i Joan Gràcia, estrenarà espectacle propi. És l'espectacle Ticket.


El COS denguany serà el primer que incorpora els espectacles escollits pel projecte europeu eMix, que té com a objectiu promoure el mim i el teatre visual arreu D'Europa promocionant una sèrie de companyies a diferents països.


article de Vilaweb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROJECTE COMPANY-GUIA / PARELLA LINGÜÍSTICA

Des de la Coordinació lingüística del Centre estem duent a terme el Projecte de Company-guia/Parella lingüística per acollir millor els nouvinguts i nouvingudes. Per saber-ne més aquí tens unes petites explicacions.

Aquestes són les parelles del curs 2009-20010!

La revista

A continuació trobareu els exemplars d'algunes revistes que hem fet al nostre centre.