dimecres, 28 de setembre del 2011

UNA MICA D'HUMOR SOCIOLÒGIC DEL PAÍS

Jordi Pujol rep el grup d'Aiguafreda Els Catarres.



L'expresident de la Generalitat va elogiar i interpretar la cançó 'Jenifer' per la Diada






Els Catarres reunits amb Jordi Pujol al seu despatx de Barcelona. Foto: Els Catarres

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha rebut aquest migdia al seu despatx del centre de Barcelona al grup musical d'Aiguafreda Els Catarres . L'ha trobada s’ha celebrat després que, coincidint amb la Diada de Catalunya , Pujol elogiés i fes la seva pròpia interpretació de la cançó Jennifer; el dirigent de CiU va usar la peça per explicar amb molt d'humor la realitat sociològica que es viu al país.

"Ha estat genial poder conèixer el president Pujol; molt interessant i enriquidor!", ha escrit el grup vallesà al seu Twitter, on han penjat una fotografia de la trobada. Durant la reunió, i segons ha detallat el diari Ara, Pujol ha lloat la tasca del grup vallesà difonent la música en català, i els ha demanat que en un moment en què la llengua catalana està "en perill" i ha rebut alguns sotracs, és molt important que ells no deixin de cantar en català perquè això és molt positiu per mantenir la cultura pròpia del país.

Una cita proposada pel trio vallessà
Després que per la Diada Pujol cités la peça d'Els Catarres, el grup va enviar un correu electrònic a l'expresident per agrair-li les seves paraules i el respecte amb el qual els havia citat. D'aquell correu n'ha sorgit la trobada d’aquest migdia, ja que el trio de músics vallesans li van exposar que estarien encantats de conèixer-lo en persona.

Fa només uns dies Els Catarres van anunciar la suspensió de tots els seus concerts previstos fins al 5 d’octubre per una lesió a les cordes vocals del seu cantant i guitarra, Èric Vergés. El grup vallesà -format per Vergés, Joan Riera (guitarra, acordió i bombo) i Roser Cruells (contrabaix)- ha adquirit notorietat els últims mesos, després de pagar-se i produir-se el seu primer disc, que es pot descarregar gratuïtament de la seva pàgina web –ja se l'han fet seu unes 90 mil persones, sobretot gràcies a la cançó Jenifer.


Vídeo de Jenifer dels Catarres


Vídeo oh Montserratdel Fricandó Matiner RAC 105
Oh Montserrat, nova versió de la Jenifer dels Catarres que en Peyu del Fricandó matiner ha presentat, una bonica història d'amor entre un "quillo" i una catalana. Fricandó matiner amb Vador Lladó, RAC105.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROJECTE COMPANY-GUIA / PARELLA LINGÜÍSTICA

Des de la Coordinació lingüística del Centre estem duent a terme el Projecte de Company-guia/Parella lingüística per acollir millor els nouvinguts i nouvingudes. Per saber-ne més aquí tens unes petites explicacions.

Aquestes són les parelles del curs 2009-20010!

La revista

A continuació trobareu els exemplars d'algunes revistes que hem fet al nostre centre.